Check the settings
Home / Zenski Kutak / Deset razloga zašto je inteligentnim ženama teže pronaći ljubav

Deset razloga zašto je inteligentnim ženama teže pronaći ljubav

Naći ljubav nije lako nikome. Ako si jako inteligentna žena, velike su šanse da će ti to biti još teže.

Društvo misli da žena koja nema partnera manje vrijedi i da nešto nije u redu s njom. Mi se definitivno ne slažemo.

Pronašli smo 10 razloga zbog kojih je tebi kao inteligentnoj ženi još teže naći ljubav.

1. INTELIGENTNE ŽENE NE BOJE SE BITI SAME

One znaju što hoće i ne žele pristati na manje. Znaju važnost toga da budu tko jesu i da će žrtve za krivu osobu samo uzrokovati mržnju na duge staze. Ne moraju pristati na manje samo zbog straha da ostanu same ili straha od komentara društva koje ne razumije ženinu mogućnost da bude sama i sretna.

2. ZNAJU ŠTO ŽELE

Svaka žena ima sliku svog idealnog muškarca u glavi. Inteligentna žena ima duži popis onog što želi i puno je specifičniji od onog kakvog imaju ostale žene. One poznaju sebe i znaju s kim mogu i ne mogu biti u vezi.

3. NE TREBAJU DRUGU OSOBU DA IM OLAKŠA ŽIVOT

U prošlosti su žene iz očeve kuće direktno išle  u muževu kuću. Danas ženama ne treba nitko da im pomogne i olakša život, one čak vole imati vrijeme za sebe. Činjenica da bi uskoro mogle dijeliti prostor s nekim drugim za neovisne žene može biti zastrašujuća.

4. DRUGI PRIORITETI SU IM VAŽNIJI

Karijera, prijateljstva, obitelj, dodatne aktivnosti- sve te stvari takvoj ženi ne dopuštaju da troši puno vremena na traženje savršenog partnera.

5. SVJESNE SU PROŠLIH VEZA KOJE SU ZAVRŠILE I TO IM UTJEČE NA BUDUĆE

Teško im je živjeti u sadašnjem trenutku i ne žele trošiti vrijeme-inteligentne žene kvalitetno koriste svoje vrijeme. Moraju znati da je budućnost svijetla i da je njihov potencijalni savršeni muškarac sličan njima- ima slične prioritete.

6. ZNAJU DA JE PRIVLAČNOST TEK POČETAK RADA NA VEZI

Fizička privlačnost je jako važna kod ljubavi, ali ove žene znaju da je ona trenutna i da ispod površine ima puno toga na čem treba raditi. Iako žene osjećaju onaj prvi impuls i žele nekog muškarca, inteligentne žene razumiju da je za intimnost i vezu potrebna želja i trud dvoje ljudi da uspije.

7. MOGU BITI ZASTRAŠUJUĆE

Inteligentne žene se ne boje zauzeti za sebe i reći što misle. Ovo može biti teško za neke ljude oko njih. Može biti  da ne znaju kako reagirati ili misle da ne mogu ispuniti njihova očekivanja. Ovakve stvari straše potencijalne partnere, a čak i prijatelje.

8. ONE RAZUMIJU PROMJENU

Ne žive u iluziji da će partner i ona biti iste osobe tijekom veze. Žele rasti i imaju ambicije za budućnost koje mogu promijeniti tko one jesu i na kraju krajeva, što žele. Znajući ovo, ovim ženama je teško obećati se muškarcu na dug period.

9. RAZUMIJU MODERNE VEZE I NIJE IM BITNO SLAŽE LI SE ITKO S NJIMA

Hodanje i izlaženje s osobama suprotnog spola ženama više ne znači preživljavanje. Kao što smo već napisali, prošla su vremena kad je žena od oca bila predana muškarcu partneru. Ovo znači da ona može biti i živjeti sama i stvarno želi naći partnera kojeg će voljeti i htjeti dijeliti život, interese i budućnost s njim.

10.  ZNAJU DA NE MOGU VJEROVATI OSJEĆAJIMA KAD JE U PITANJU BILO TKO

Ovo je razlog kulminacije svih razloga zašto je intelignetnim ženama teško naći ljubav. Odluka o tome je li netko vrijedan osjećaja  i rizika za inteligetne žene nije lak zadatak i one ga ne uzimaju zdravo za gotovo. One moraju vagati dobre i loše strane tog rizika i odlučiti je li veza vrijedna sveg onog poslije ako ne uspije.

zdravaisretna.hr

About jeca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *