Check the settings
Home / Zabava i Zanimljivosti / Golicanje mašte kao najjači adut: Sitnice kojima osvajaju samo vrhunske zavodnice

Golicanje mašte kao najjači adut: Sitnice kojima osvajaju samo vrhunske zavodnice

Osim građe i lepog lica, muškarci kod žena primećuju i neke druge stvari koje mogu da ih privuku ili odbiju. Reč je o stvarima na koje većina žena ne obraća pažnju, ali prosečnom muškarcu neke od njih su poprilično važne.

Zato, ako želite da poradite na svojim zavodničkim moćima, trebalo bi da povedete računa i o svom ponašanju. Iako vam možda ne bi ni palo na pamet da vaš dragi mrko gleda kako se laktovima probijate kroz gužvu ili da vam odmerava laktove, dobro je da znate da on to ponekad zaista i radi.

Spontani dodiri

Kada žena nešto priča ili objašnjava, a usput nesmotreno i nehajno dodirne muškarca po kolenu, ruci, bedru… može da bude sigurna da mu je zagolicala maštu. Ti nehotični pokreti, koje žene obično koriste u žaru razgovora, signaliziraju muškarcu da je poželjan i potreban…

Snalaženje u gužvi

Žene koje se dobro snalaze u nepoznatom prostoru i među nepoznatim ljudima uživaju bolji status kod muškaraca. Poželjno je da žena ne deluje stidljivo ili nezainteresovano, ali isto tako ne treba ni svim silama da pokušava da bude u centru pažnje. To je veoma odbojno.

Miris

Svaki čovek ima svoj specifičan miris koji danas velika većina “začini” nekakvim parfemom, kupkom, losionima za telo i nizom drugih mirišljavih preparata. Niko vam ne garantuje da ćete pogoditi tačan parfem koji privlači vašeg partnera, ali prijatan miris tela je neophodan ako s nekim želite da se zbližite.

Oštroumnost

Ako spadate među žene koje veruju da je muškarcima pamet na poslednjem mestu, vreme je da odbacite taj stereotip. Slatka, pametna i “opasna” žena koja misli svojoj glavom i zna da bude oštra na jeziku, definitno je džekpot za svakoga.

Laktovi

Ženski laktovi su iz nekog razloga zanimljivi muškarcima, pa bi bilo dobro da im tu i tamo posvetite malo više pažnje.

Glomazne torbe

Verovali ili ne, prizor žene koja pretura po torbi u potrazi za ključevima, karminom ili kišobranom muškarcima je šarmantan i simpatičan. Žena koja ne može da se snađe u vlastitoj “torbici” ostavlja utisak pomalo smotane dame kojoj je potrebna pomoć džentlmena.

Izvor: besnopile.rs

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *