Check the settings
Home / Zenski Kutak / Izbor muškarca otkriva sve detalje vaše ličnosti! Pa da krenemo sa analizom…

Izbor muškarca otkriva sve detalje vaše ličnosti! Pa da krenemo sa analizom…

Pogledajte vašeg muškarca. Vi ste ga izabrale, razumom ili srcem, svejedno je. On je vaš izbor i kao takav dosta govori o vašoj ličnosti.

Narcisoidni tip

Karakteristike: Zaljubljen u sebe, uvek u centru pažnje, uvek najglasniji, uvek sa potrebom da šarmira. Jednom kad ga upecaš, otvara se i njegova ružna strana – moraš stalno da ga hvališ, i da primaš njegovu kritiku koju nesebično deli.

Zašto ga biraš: Verovatno zato što si i sama narcisoidna. Znamo, zvuči grozno, ali tako je. Narcisoidni ljudi se često privlače, a jednom kada započnu vezu, ona se pretvara u konstantno takmičenje ko će da bude bolji, lepši, i ko će od drugih da dobije više pažnje.

Emocionalno nezreo tip

Karakteristike: On nije spreman za vezu, ne voli da pokazuje osećanja i nikako mu se ne sviđa da planira budućnost sa tobom. Ne možeš da ga “upecaš”, jer te uvek drži na ledu.

Zašto ga biraš: Zato što imaš osećaj da ne zaslužuješ bolje. Žene koje stalno pokušavaju da se bore sa ovakvim muškarcima nemaju dovoljno samopouzdanja da kažu: “Ja zaslužujem muškarca koji će da me obožava”.

Tip kojeg treba popraviti

Karakteristike: On nije dovoljno dobar za tebe, ali jednom kad završiš s njim, biće baš savršen. Kad ga “uloviš”, imaš osećaj da si započela dobrotvorni projekat.

Zašto ga biraš: Imaš stalnu potrebu da popravljaš nešto, da budeš nečiji junak, da dokazuješ da si dobra osoba. Verovatno u tvojoj prošlosti postoji veza zbog koje se osećaš loše, pa pokušavaš da se iskupiš za stare grehe.

Zauzeti tip

Karakteristike: Ima devojku, ili još gore – ženu. Nećeš da ga uhvatiš samo za sebe jer je zauzet, a čak i ako zbog tebe ostavi sve, vrlo verovatno ćete brzo da raskinete jer mu više nisi zabranjena.

Zašto ga biraš: Jer nemaš poštovanja prema samoj sebi. Ako imaš obraza da budeš u vezi sa nekim ko već ima drugu vezu, pokazuješ da nemaš poštovanja ni prema drugima. Potajno se verovatno nadaš da će da ostavi svoju devojku ili ženu, i potajno veruješ da ne zaslužuješ bolje od muškarca koji je samo tvoj, piše zenskimagazin.rs.

About jeca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *